Πρόληψη και Υγεία

null

Τεστ ΠΑΠ

Το Tεστ Παπανικολάου ή Test Pap Eίναι μια μέθοδος ελέγχου, η οποία σκοπό έχει να διαγνώσει αρκετά νωρίς τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, έτσι ώστε να ανευρίσκεται σε θεραπεύσιμα στάδια.

null

Διακολπικό Υπέρηχογράφημα

Το διακολπικό υπέρηχογράφημα χρησιμοποιείται για την πρόληψη και διάγνωση γυναικολογικών παθήσεων. Το διακολπικό υπερηχογράφημα επίσης χρησιμοποιείται στο πρώτο τριμήνο εγκυμοσύνης.

null

Κολποσκόπηση

Η κολποσκόπηση είναι μια απλή εξέταση κατά την οποία ο Γυναικολόγος με τη χρήση του κολποσκοπίου, εξετάζει τον τράχηλο της μήτρας .Τι είναι η κολποσκόπηση. Θεραπεία μετά την κολποσκόπηση. Κολποσκοπική εξέταση. Θεραπεία CIN

null

Μαστογραφία

Μαστογραφία, η εξέταση που σώζει τις γυναίκες. Η μαστογραφία μας επιτρέπει να διαγνώσουμε σε αρχικά στάδια τον καρκίνο του μαστού και να τον θεραπεύσουμε.

null

Αντισύλληψη

Ως αντισύλληψη ορίζεται η σκόπιμη εφαρμογή τεχνητών μεθόδων ή άλλων τεχνικών προκειμένου να αποφευχθεί μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ως επακόλουθο της σεξουαλικής επαφη.

Αυτοεξέταση μαστών

Αυτοεξέταση μαστών

Η αυτοεξέταση μαστών είναι η εξέταση του στήθους από την ίδια τη γυναίκα. Επιτρέπει στην γυναίκα να γνωρίζει το στήθος της και τα χαρακτηριστικά του. Έτσι, μπορεί να εντοπίσει άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή θα μπορούσε να υποδηλώνει κάποια πάθηση.